Nieuws

Daniel Fernandes gehaald als 2e doelman

Daniel Fernandes gehaald als 2e doelman

Met het aantrekken van de Portugese doelman Daniel Fernandes (28), voor wie FC Twente al de tiende werkgever is, reageren de tukkers op de spierblessure van routinier Sander Boschker en wordt geanticipeerd op de verwachte transfer in de zomer van Nicolai Michailov. FC Twente rekent erop komende zomer de Bulgaarse nationale doelman te verkopen.

Michailov heeft zelf aan de club laten weten toe te zijn aan een stap hogerop en flirtte al met AC Milan en Liverpool. Overigens heeft Michailov in de eerste helft een groot aantal lichte blessures gehad en speelde die wetenschap ook mee in de beslissing van FC Twente om er een gerenommeerde doelman bij te halen. Het risico om terug te moeten vallen op de jonge goalies Nick Marsman en Filip Bednarek wordt te groot geacht. Het matige optreden van Marsman in de Europa Leaguewedstrijd tegen Wisla Krakow heeft zijn kansen ook geen goed gedaan.

Fernandes staat vandaag al op het trainingsveld in Hengelo evenals de huurspelers Juan Abarca uit Chili en de Engelse aanvaller Simon Dawkins, die onder contract staat bij Tottenham Hotspur. Die laatste is op voorspraak van de nieuwe trainer Steve McClaren uitgenodigd om tijdens een stage zijn kwaliteiten te tonen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties