Nieuws

Daniëls: "Sterke wedstrijd gespeeld"

Daniëls: "Sterke wedstrijd gespeeld"

De FC Twente Vrouwen wonnen vrijdagavond de lastige uitwedstrijd tegen concurrent Ajax, door doelpunten van Anouk Dekker en Yana Daniëls eindigde het duel in 0-2 voor de Tukkers. De 22-jarige vleugelaanvalster is tevreden over hoe de FC Twente Vrouwen speelden.

[google]“De eerste helft stonden we organisatorisch sterk en speelden we goede duels", aldus Daniëls op de website van FC Twente. "Het balbezit leverde alleen weinig kansen op. De goal van Anouk was het breekpunt. Er ontstond veel ruimte waardoor we optimaal konden profiteren van de snelheid van Shanice. We hebben een sterke wedstrijd gespeeld.”

Vlak voor tijd besliste Daniëls het duel met een prima doelpunt, ze beschrijft de goal tot in detail. “Na een mooie actie van Shanice aan de zijlijn kreeg ik een perfecte voorzet van haar. Ik nam de bal aan ter hoogte van de penaltystip en had tijd de bal te controleren. Ik zag ruimte in de rechter benedenhoek en plaatste daar de bal. Het doelpunt gaf wel een kleine ontlading”, besluit ze.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties