Nieuws

"Dat ligt aan het verschil tussen Engeland en Nederland"

"Dat ligt aan het verschil tussen Engeland en Nederland"

Dusan Tadic maakte zondagmiddag zijn debuut voor Southampton in de Premier League, en wel op Anfield Road tegen Liverpool. Helaas voor Tadic en Southampton ging de ploeg van Ronald Koeman met 2-1 onderuit tegen de gastheer. Trainer Ronald Koeman was na afloop lovend over de van FC Twente overgekomen Serviër.

"Je weet dat Dusan sterk aan de bal is, enorm creatief. Met Ryan Bertrand, de linksback die we gehaald hebben, is hij gewoon een fantastisch koppel", zo vertelt de oefenmeester aan FOX Sports.

[google]Maar Koeman vindt ook dat Tadic zich op enkele punten nog kan verbeteren. "Bij een aantal momenten zie je ook dat wel dat-ie misschien net een tempootje mist, maar dat ligt aan het verschil tussen Engeland ten opzichte van Nederland. Hier krijg je geen tijd, moet je alles in de hoogste versnelling doen. Maar daar gaat-ie aan werken, daar krijgt hij de tijd voor", aldus de 51-jarige oefenmeester.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2014-2015

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 57 miljoen een elftal samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties