Nieuws

"Dat werkt bij Gert-Jan altijd het beste, zodat hij iets kan opbouwen"

"Dat werkt bij Gert-Jan altijd het beste, zodat hij iets kan opbouwen"

Het vermoeden bestond al dat Verbeek aangesteld zou worden als de nieuwe trainer van FC Twente na het ontslag van Alfred Schreuder. Ook Fred Rutten was in beeld, maar uiteindelijk werd besloten om Hake tot het einde van het huidige seizoen aan te stellen als hoofdtrainer. Na dit seizoen liggen de kaarten weer anders; het contract van Verbeek bij Vfl Bochum loopt in de zomer af.

[google]"Ik merkte binnen de club dat er een enorme honger is naar Verbeek om volgend jaar de nieuwe trainer/coach te worden", vertelde Arno Vermeulen gisteravond in Studio Voetbal. "Drie keer is hij bijna aangesteld door FC Twente. Een paar maanden geleden heeft hij nog contact gehad over een andere functie", weet Vermeulen te vertellen. "Dus na dit jaar kan ik me voorstellen dat het voor Verbeek interessant is om naar Enschede te gaan."

Sjoerd Mossou, van het Algemeen Dagblad, is het met Vermeulen eens. "Verbeek past perfect bij FC Twente. De boel ligt daar helemaal op z'n gat", vult de journalist aan. "Dat werkt bij Gert-Jan altijd het beste, zodat hij iets op kan bouwen." Om een soortgelijke reden is hij destijds bij Bochum aangesteld om het elftal uit de slop te trekken en weer naar het hoogste niveau van Duitsland te leiden.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties