Nieuws

De Bruyne bijna van City, kan Twente Ziyech behouden?

De Bruyne bijna van City, kan Twente Ziyech behouden?

De kans dat Kevin de Bruyne naar Manchester City vertrekt lijkt steeds groter te worden. De Belgische middenvelder staat al een tijdje nadrukkelijk in de belangstelling van de club uit Manchester dat een bod uitbracht van 70 miljoen euro. Volgens het Duitse BILD heeft Wolfsburg nu aangegeven akkoord te willen gaan met een bedrag van 80 miljoen euro.

Dit moet voor het stinkrijke Manchester City geen probleem zijn en een akkoord ligt dan ook in het verschiet. Maakt De Bruyne de overstap dan kan het transfergeweld los gaan barsten. Wolfsburg heeft naar verluid drie spelers hoog op het lijstje staan. De eerste is Dries Mertens, maar Napoli wil hem zelfs voor 30 miljoen niet laten gaan. De tweede en derde zijn Quincy Promes en Hakim Ziyech.

[google]Promes zou Spartak mogen verlaten voor een bedrag tussen de 15 en 20 miljoen. Een goedkopere optie lijkt Hakim Ziyech waarvan de verwachting is dat hij rond de 10 miljoen euro moet kosten. Rest de vraag of Ziyech zelf open staat voor een vertrek naar de nummer twee van de Bundesliga van het afgelopen seizoen.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties