Nieuws

"De fans waarderen het dat ik mijn belofte ben nagekomen"

"De fans waarderen het dat ik mijn belofte ben nagekomen"

Nadat hij met FC Twente het kampioenschap had behaald, vertrok hij naar Engeland om uit te komen voor Wigan Athletic. Met die club won Ronnie Stam de FA Cup door in een zinderende finale Manchester City te verslaan. Na een avontuur in België bij Standard Luik wilde die club zijn contract niet verlengen. Nu is hij weer terug op het oude nest, in Breda.

[google]Hij is mateloos populair bij de fans van NAC Breda, zo blijkt op de open dag van de club. "De fans waarderen het dat ik mijn belofte ben nagekomen. Toen ik NAC zeven jaar geleden verruilde voor FC Twente, heb ik hen namelijk gezegd dat ik ooit weer zou terugkomen. Zo gezegd, zo gedaan", zegt Stam tegen De Telegraaf.

Stam begon ooit in de jeugd van Feyenoord. In 2008, toen hij bij Feyenoord u19 speelde, strikte NAC hem. Twee jaar later vertrok hij naar FC Twente en vervolgens waren het Wigan Athletic en het Belgische Standard Luik.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties