Nieuws

"De focus lag te weinig op het voetbal"

"De focus lag te weinig op het voetbal"

Voor aanvoerder Andreas Bjelland was het dit seizoen een rumoerig seizoen bij FC Twente. Door de financiële situatie en de aftrek van zes punten was er veel onrust bij de club. [google]

"Er was heel veel druk en te veel negatieve publiciteit. Natuurlijk hebben we niet gepresteerd zoals we zouden moeten, maar het was duidelijk dat er problemen waren. Ik moest altijd met de pers praten. Er was te weinig focus op het voetbal en de relatie met het management was problematisch", blikt de aanvoerder in gesprek met Tipsbladet terug.

Die slechte relatie kwam vooral voort uit het gebrek aan communicatie tussen de directie en de spelersgroep. "We wisten niet waarom we punten in mindering kregen en waarom de club een ticket voor de Europa League afsloeg." Achteraf is er begrip bij de aanvoerder: "Ik kan goed begrijpen waarom ze dat deden, het probleem was alleen dat ze het niet aan ons vertelden", besluit Bjelland.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties