Nieuws

De Gijpvogel - Toon van Driel

De Gijpvogel - Toon van Driel

De Gijpvogel, een hele verre achterneef van ex-profvoetballer en analist René van der Gijp, lanceert samen met tekenaar Toon van Driel en Metro zijn eigen website: www.gijpvogel.nl.

De Gijpvogel is een schijtlijster en een hele verre achterneef van René van der Gijp. In tegenstelling tot de Rotterdamse familietak, groeide De Gijpvogel voor galg en rad op in de Amsterdamse Jordaan, werd lid van een internationale groep van hooligans en hackers; ook wel cyberhooligans genoemd, die berucht waren om het kraken van mobieltjes en mailboxen van bobo’s, coaches, BN’ers en politici. De Gijpvogel heeft een goede reputatie bij vrouwen, onderhoudt innige banden met de spelersvrouwen en is een verdienstelijk zanger van het levenslied. Sommigen noemen hem zelfs de revelatie van Johnny Jordaan en grondlegger van de Jordaanrap.

Hieronder zullen we de strips tonen die gerelateerd zijn aan FC Twente. De rest van de strips zijn te vinden op www.gijpvogel.nl.

Munsterman wil Co helemaal niet spreken

Ola John gespot in Lissabon

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties