Nieuws

De Graafschap - FC Twente mogelijk deze week ingehaald

De Graafschap - FC Twente mogelijk deze week ingehaald

De KNVB onderzoekt de mogelijkheid om de afgelaste wedstrijd De Graafschap - FC Twente komende week in te halen. Dat laat de bond op haar eigen Twitter-account weten.

Het gerucht gaat dat het veld op De Vijverberg morgen opnieuw gekeurd zal worden en dat er daarna een beslissing zal vallen.

Echter lijkt de kans niet al te groot dat het ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Bij De Graafschap heeft men al van alles geprobeerd om het veld te preparen, zonder resultaat alleen. Bovendien blijft het de komende week behoorlijk vriezen.

Vrijdag staat de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo al weer op het programma, dus dan zou de enige speeldatum dinsdag 7 februari kunnen zijn. Dat lijkt ons vrij kortdag. Morgen doet de KNVB verdere mededelingen.

UPDATE: De KNVB wil de wedstrijd op woensdag of donderdag laten spelen. FC Twente - Heracles Almelo wordt dan verplaatst naar zaterdag of zondag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties