Nieuws

De Graafschap wil FC Twente met snelheid voorin pijn doen

De Graafschap wil FC Twente met snelheid voorin pijn doen

Hekkensluiter De Graafschap komt morgen naar Enschede met de intentie om de drie punten te pakken. Trainer Jan Vreman voert twee wisselingen door in zijn elftal. Spits Nathan Kabasele verdringt Vincent Vermeij uit de basis en achterin keert Robin Pröpper terug in het team. Dit gaat ten koste van Lion Kaak.

"Ik denk dat we Twente in de achterste linie pijn kunnen doen met de snelheid die we voorin hebben", verklaart Vremen op de website van De Graafschap zijn keuze voor Kabasele. "Het is een heel belangrijke wedstrijd voor beide ploegen, we moeten punten blijven pakken."

[google]De Doetinchemse club volgt met bovengemiddelde interesse wat er allemaal gaande is bij FC Twente. Een eventuele puntenstraf of intrekken van de licentie zou De Graafschap wel goed uitkomen. In dat laatste geval kunnen de Superboeren niet meer rechtstreeks degraderen. Toch wil trainer Vreman zich enkel op de wedstrijd van morgen richten. "Laten we morgen maar winnen en dan zien we wel welke uitspraak de KNVB doet. We moeten gewoon naar onszelf kijken en resultaten boeken. Ik denk wel dat Twente verzwakt is ten opzichte van voorgaande jaren, maar dat wil niet zeggen dat het een slecht elftal is. We moeten er vol tegenaan", besluit hij.

Vermoedelijke opstelling De Graafschap: Jurjus; Will, Straalman, Van de Pavert, Tesselaar; El Jebli, Smeets, Pröpper, Driver; Peters, Kabasele.

Foto: Superboeren.nl

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties