Nieuws

De Jong: "Ik raakte hem erg lekker"

De Jong: "Ik raakte hem erg lekker"

Luuk de Jong scoorde woensdagavond met een omhaal, het was echter niet genoeg voor FC Twente om een goed resultaat te halen tegen Wisla Kraków. De Tukkers verloren met 2-1, tot teleurstelling van doelpuntenmaker De Jong.

"Ik zag die bal aankomen en wilde hem koppen. Toen zag ik dat de verdediger er niet bij kon en besloot ik een omhaal te doen. Ik raakte hem erg lekker", zegt De Jong over zijn doelpunt op het digitale thuis van FC Twente.

Ondanks zijn fraaie treffer was De Jong na afloop van de wedstrijd teleurgesteld. "Ook deze wedstrijd wilden we winnen, dat is voor het team ook goed. Dat is helaas niet gelukt. Bovendien is mede hierdoor Ruiz met Fulham uitgeschakeld en dat vind ik erg jammer voor hem, al hadden ze het natuurlijk helemaal zelf in de hand.

Actie!! Registreer je op FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties