Nieuws

De Jong opvolger Gilardino bij Fiorentina?

De Jong opvolger Gilardino bij Fiorentina?

Fiorentina wil het vertrek van Alberto Gilardino naar Genoa mogelijk opvangen met een Nederlandse oplossing. Italiaanse media maken melding van de belangstelling voor Luuk de Jong en Bas Dost.

De Jong van FC Twente geldt voor Fiorentina als de droomkandidaat. De huidige nummer veertien van de Serie A beseft echter ook dat de pas 21-jarige international peperduur is. Italiaanse media noemen zelfs een bedrag van achttien miljoen euro.

Bas Dost is beduidend goedkoper. De spits van sc Heerenveen, die na zijn vijf doelpunten tegen Excelsior topscorer van de Eredivisie is, kost naar verluidt zes miljoen euro. Vrijdag liet Dost zelf nog weten van Engeland en Duitsland te dromen.

Het derde alternatief voor Fiorentina is Leandro Damiao van het Braziliaanse Internacional. De 22-jarige aanvaller heeft 74 wedstrijden op het hoogste niveau achter zijn naam staan en scoorde 42 keer. Ook hij zou echter minimaal achttien miljoen euro moeten opleveren.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties