Nieuws

De opstelling: Sadílek keert terug in wedstrijdselectie, verder geen wijzigingen

De opstelling: Sadílek keert terug in wedstrijdselectie, verder geen wijzigingen

Zondagmiddag om 14:30 uur, dan is het zover. Dan staat de Overijsselse derby tussen FC Twente en Go Ahead Eagles op het programma. Buiten dat het een derby is, zijn er meer aspecten wat het een speciale wedstrijd maakt. Namelijk de terugkeer van De Lange en Hake op het 'oude nest'.

Ook Sadílek keert terug. Namelijk in de wedstrijdselectie van FC Twente. Op 28 augustus speelde de middenvelder voor het laatst een eredivisiewedstrijd. Destijds werd er met 1-0 verloren van FC Volendam. Een liesblessure en oorsuizen hielden de 23-jarige middenvelder lange tijd aan de kant.

Sadílek begint echter niet gelijk in de basis. Jans kiest er namelijk voor om met dezelfde elf namen aan te treden als tegen RKC Waalwijk. Opnieuw wordt er gekozen voor zowel Vlap, als Steijn op het middenveld. Afgelopen week pakte dat goed uit. Door onder andere twee doelpunten van Steijn werd er met 3-0 gewonnen.

Opstelling FC Twente

Unnerstall, Smal, Pröpper, Hilgers, Brenet, Zerrouki, Vlap, Steijn, Misidjan, Van Wolfswinkel en Cerny.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties