Nieuws

De roep om een links- en/of rechtsback is groot

De roep om een links- en/of rechtsback is groot

FC Twente is voorlopig nog niet uitgeshopt, nadat de Tukkers zich eerder deze zondag versterkten met Hakim Ziyech werd bekend dat de Tukkers zich willen versterken met een vleugelaanvaller. Maar volgens de supporters zou de prioriteit daar niet moeten liggen. In reacties op Twente Insite en op Twitter is de roep om een linksback of een rechtsback groot.

FC Twente heeft de links- en rechtsbackpositie momenteel dubbel bezet met op links Dico Koppers en Robbert Schilder en op rechts Cuco Martina en Tim Breukers. Maar Koppers en Schilder laten beiden op de linksbackpositie geen onuitwisbare indruk achter, evenals Tim Breukers op rechtsback en Cuco Martina heeft zijn voorkeur uitgesproken voor een plek centraal in de verdediging.

Opinie: Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Een extra buitenspeler of een extra back?

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2014-2015

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 57 miljoen een elftal samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties