Nieuws

Degradatie doet nog altijd pijn bij Thesker: "Ik zie Twente echt als mijn club"

Degradatie doet nog altijd pijn bij Thesker: "Ik zie Twente echt als mijn club"

Stefan Thesker was één van de spelers die de degradatie meemaakte in he seizoen 2017-2018. Een jaar eerder speelden de Tukkers nog mee om Europees voetbal om het seizoen erna af te vloeien naar de eerste divisie. De huidige verdediger van Holstein Kiel blikt in Elf Voetbal terug, beginnend bij het seizoen 2016-2017.

"We deden het heel goed en hadden kansen om bij de top vijf te blijven. Uiteindelijk was dat een goed seizoen en hebben we het prima gedaan. Dat hadden niet veel mensen verwacht omdat de club op dat moment problemen had. Daarna kregen we een heel ander team en dat was moeilijk. Als de resultaten tegenvallen en geluk blijft uit, dan valt alles de verkeerde kant op. Er waren wedstrijden waarin we beter waren, maar toch verloren we."

[google]

"Dat komt hard aan bij een grote club als Twente", vervolgt hij in gesprek met Bob van Dijk. "Het is ons niet gelukt om uit die negatieve spiraal te komen. Tot op de dag van vandaag baal ik daar van. Ik zie Twente echt als mijn club. Dan wil je een degradatie niet meemaken."

"Ik volg Twente nog altijd en ben blij dat ze meteen weer zijn gepromoveerd. In de voorbereiding hebben we met Holstein Kiel een oefenwedstrijd tegen ze gespeeld. Ik kon helaas niet meedoen omdat ik mijn arm had gebroken. Twente speelt nu met veel jongens uit de eigen jeugd. Daarmee halen ze goede resultaten en draaien ze mee in het linkerrijtje. Dat is heel leuk om te zien. Ik ben blij voor de club en hoop dat ze op deze manier door kunnen gaan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties