Nieuws

Derijck: "FC Twente zal weinig punten verspelen onder McClaren"

Derijck: "FC Twente zal weinig punten verspelen onder McClaren"

Timothy Derijck maakte afgelopen seizoen een mooie transfer van ADO Den Haag naar PSV Eindhoven. De Belg is met PSV nog in de race op alle fronten, maar als het aan Derijck ligt wordt hij het liefst kampioen van Nederland maar ziet FC Twente als een grote bedreiging.

De motivatie in Eindhoven is dit jaar groot om een prijs te pakken. "Bij PSV hebben we een jong team waarin iedereen voor elkaar door het vuur gaat. We snakken allemaal naar een prijs, nog maar weinig spelers hebben iets gewonnen. FC Twente zie ik als onze grootste concurrent. Zeker met Steve McClaren als nieuwe trainer denk ik niet dat ze nog veel punten laten liggen."

"Ze hebben daarnaast nog Wesley Verhoek gehaald, een van de beste vleugelspelers van Nederland. AZ speelt leuk voetbal, maar die houden het niet vol tot het einde. Ajax komt er niet meer bij, denk ik. Ze hebben geen slecht elftal, maar missen vaak bepalende spelers door blessures en hebben mede daardoor weinig in hun gewilde formatie gespeeld", aldus Derijck.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties