Nieuws

Derksen lovend over Van Leeuwen

Derksen lovend over Van Leeuwen

Deze week werd bekend dat Ted van Leeuwen per 1 juni aan de slag gaat als technisch directeur van FC Twente. Johan Derksen was vanavond in het praatprogramma VI erg te spreken over deze keuze. [google]

"Ik vind dat echt een uitstekende keuze. Hij heeft het onmogelijke gepresteerd bij AGOVV door onder andere Chadli en Mertens te halen", zegt Derksen. Fred Rutten leek lang de gewenste kandidaat te zijn voor deze functie bij de Tukkers.

Derksen denkt dat het verstandig is dat hij niet aan de slag gaat in Enschede als technisch directeur. "Rutten is als veldtrainer uitermate geschikt, maar niet als technisch directeur. Hij gaat dan als een soort controlfreak zich overal meebemoeien. Ted is iemand die zich niet bemoeit met voetbaltechnische zaken, hij is gewoon heel ijverig. Hij reist net als Marcel Brands stad en land af om spelers te bekijken en die ijver wordt beloond", besluit Derksen, die Van Leeuwen kent uit de tijd dat ze allebei actief waren als journalist bij het blad VI.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties