Nieuws

Dico Koppers & Roberto Rosales geschorst tegen Ajax

Dico Koppers & Roberto Rosales geschorst tegen Ajax

De overwinning tegen AZ is het elftal van Michel Jansen niet zonder kleerscheuren doorgekomen. "Deze wedstrijd levert wat schade op", aldus Michel Jansen tegen de NOS. "Dat heb je toch in de eindfase, hier valt er één weg en daar moet er iemand anders weer staan. Dan hoop je met de groep die wij hebben dat op te kunnen vangen. We hebben een talentvolle jonge groep die tot het eind mee wil doen voor de prijzen. Vervelend, maar aan de andere kant, Bjelland is er weer bij, Castaignos is er weer bij. We moeten laten zien dat we een brede selectie hebben."

[google]Zowel Dico Koppers als Roberto Rosales kregen vandaag geel waardoor zij de wedstrijd tegen Ajax moeten missen. Luc Castaignos zal terugkeren van 1 duel schorsing, nadat hij in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles zijn vijfde gele kaart pakte. Andreas Bjelland hersteld momenteel van een lichte hersenschudding welke hij in dezelfde wedstrijd opliep. Zijn vervanger vandaag was Cuco Martina. Djordjevic en Borven werden ingezet om Castaignos te vervangen.

Aan de kant van Ajax lijkt Siem de Jong de wedstrijd tegen FC Twente niet te gaan halen. Hij viel vandaag uit met (alweer) een hamstringblessure. De wedstrijd van Ajax tegen NAC Breda eindigde in een gelijkspel (0-0).
[nederbet][ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties