Nieuws

Dikke streep door naam Gert-Jan Verbeek

Dikke streep door naam Gert-Jan Verbeek

De kans dat Gert-Jan Verbeek nog naar FC Twente komt, is inmiddels helemaal uitgesloten. De trainer blijft ook volgend seizoen voor de groep staan bij VfL Bochum. Verbeek acht de kans namelijk heel groot dat hij erin slaagt om de ploeg te laten promoveren naar de Bundesliga. Op dit moment speelt VfL Bochum één divisie lager, en staat elfde.

FC Twente zit in moeilijkheden, en bekijkt zo veel mogelijk opties voor het opnieuw invullen van de technische staf. Echter is het inmiddels uitgesloten dat Gert-Jan Verbeek daar onderdeel van zal worden. Eind 2014 ging de hoofdtrainer een verbintenis aan voor anderhalf jaar, en inmiddels heeft er een evaluatie plaatsgevonden. "Die evaluatie was van beide kanten positief. Het gaat om vooruitzichten en doelstellingen en die zijn goed." aldus Gert-Jan Verbeek tegenover het AD.

Ook laat Gert-Jan Verbeek zich van een hele andere kant zien bij de Duitsers, hij is namelijk een echte doener. "Er moet een andere structuur komen, meer een topsportklimaat. Dan heb ik het over goede velden, een goed krachthonk en een goede rustruimte bijvoorbeeld. Die lijn is dit seizoen al ingezet." vervolgt hij.

[google] Wat de selectie betreft ziet de oefenmeester veel potentie. Met slechts drie of vier nieuwe spelers denkt hij de Bundesliga te behalen. Echter is hij niet van plan om nog verder te gaan snijden in de selectie. Het liefst ziet hij zo min mogelijk spelers vertrekken. Of dat gaat lukken is nog lastig te zeggen. Topscorer Simon Terodde is namelijk in de Bundesliga niet onopgemerkt gebleven, met zestien treffers heeft hij zich uitgebreid in de kijker gespeeld bij de concurrenten.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties