Nieuws

Djordjevic hoop Zenit coach Villas-Boas snel te ontmoeten

Djordjevic hoop Zenit coach Villas-Boas snel te ontmoeten

Morgen zal Zenit Sint Petersburg Villas-Boas presenteren als nieuwe hoofdtrainer van de club. De Portugees volt Luciano Spalletti op die 10 maart jongstleden werd ontslagen. Een wisseling die van invloed kan zijn op de verdere carrière van huurling Luka Djordjevic die door Spalletti naar Zenit werd gehaald. De spits hoop dan ook snel op een ontmoeting met Villas-Boas die hiervoor trainer was bij Tottenham, Chelsea en Porto.

"Ik hoop hem snel te kunnen ontmoeten en horen of ik pas in zijn toekomstplannen. Mijn agent zal eerst met de club gaan praten en daarna zullen we zien. Maar ik kan verzekeren dat voor mij Zenit altijd op de eerste plaats komt!"

Zijn liefde voor Zenit is groot. Dat bewijst hij door vanavond aanwezig te zijn in Dortmund om zijn club te ondersteunen in de Champions League wedstrijd tegen Borussia Dortmund. "Ik ben naar Dortmund gekomen om met name Zenit in actie te zien. Toen ik hoor de dat ze hier moesten spelen heb ik gelijk besloten er naar toe te gaan en tickets te kopen. Ook heb ik ondertussen kort met de club gesproken over de afgelopen maanden en de plannend voor komende zomer."

[google]"Ik kijk ook elke andere wedstrijd van Zenit, volg het nieuws en zit veel op VKontakte (het op één na grootste sociale netwerk na Facebook) om te chatten met de supporters. Ik weet dan ook dat er veel dingen zijn veranderd en hoop dat Zenit alsnog kampioen kan worden. Het zal niet makkelijk worden maar het team is sterk en in staat het te doen."

De wedstrijd Dortmund - Zenit wordt vanavond gespeeld om 20:45 uur. De Russen kijken aan tegen een 2-4 achterstand en zullen minimaal drie keer moeten scoren om door te gaan in de Champions League.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties