Nieuws

Doelpuntenmaker erkent: "Bal was wel houdbaar"

Doelpuntenmaker erkent: "Bal was wel houdbaar"

Tjaronn Chery was zondag de grote man aan de kant van FC Groningen. De voormalig jeugdspeler van FC Twente kreeg van zijn trainer de vrije rol en vulde deze uitstekend in. Hij zorgde continue voor gevaar en scoorde voor rust de 0-2 uit een vrije trap. "Het was een mooie middag. Ik ben blij met mijn doelpunt en vooral met de overwinning", aldus Chery in gesprek met Foxsports.

[google]Of het extra leuk was te scoren tegen zijn oude ploeg? "Ja denk het wel. Er waren veel vrienden en familie gekomen en dan is het altijd leuk als je een doelpunt maakt en wint van FC Twente. Ik ben dan wel weggestuurd, maar heb een mooie tijd gehad hier. Ik heb hier lang gespeeld en het is altijd mooi om terug te keren bij FC Twente, en vooral met een goede overwinning. Ik heb hier nog nooit gewonnen dus persoonlijk een mooie middag voor mij."

Ondanks dat Chery blij is met zijn doelpunt, is hij van mening dat zijn inzet zeker houdbaar was. "Ja hij was wel houdbaar. Op het moment dat je de bal goed raakt, je hebt het gezien, kan hij alle kanten opzwabberen. Toch denk ik dat ie houdbaar was. Ik train er veel op en je moet 'm op een bepaalde manier raken. Vooral met die Nike ballen, als je die goed raakt dan kan het nog wel eens leuk worden", besluit Chery met een brede glimlach.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties