Nieuws

DONE DEAL: Ebecilio versterkt directe concurrent FC Twente

DONE DEAL: Ebecilio versterkt directe concurrent FC Twente

Kyle Ebecilio keert per direct terug in de Eredivisie. Eerder vandaag wist FOX Sports al te meldden dat de 21-jarige middenvelder voor een overgang naar ADO Den Haag stond en zojuist meldde Freek Jansen van Voetbal International dat de middenvelder geslaagd is voor de medische keuring. Ook De Residentieclub heeft op haar website bekendgemaakt dat het de jonge middenvelder voor de rest van het seizoen huurt.

ADO Den Haag huurt Ebecilio niet van FC Twente, maar van Nottingham Forest. De nummer 11 van de Championship haalde de box-to-box-speler in de zomer op huurbasis van FC Twente, echter is de samenwerking met Ebecilio de Engelse club niet bevallen waardoor de geboren Rotterdammer zijn heil ergens anders moest zoeken.

[google]Ebecilio kwam in 2013 als groot talent over van Arsenal naar FC Twente en wist in zijn eerste seizoen indruk te maken bij FC Twente, in zijn tweede seizoen was er veel kritiek op de middenvelder en werd hij door toenmalig trainer Alfred Schreuder ook meerdere malen buiten de selectie gelaten.

Nu vertrekt de middenvelder dus via een aparte constructie van Nottingham Forest naar ADO Den Haag. De Engelse club huurde Ebecilio voor één seizoen, maar heeft nu besloten om hem zonder bemoeienis van FC Twente op haar beurt opnieuw te verhuren. Ebecilio zal woensdag aansluiten bij de selectie van Henk Fraser.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties