Nieuws

"Doordat het goede gevoel er direct was ben ik in gesprek gegaan"

"Doordat het goede gevoel er direct was ben ik in gesprek gegaan"

Vrijdag heeft FC Twente Marino Pusic toegevoegd aan de technische staf van het eerste elftal. De 44-jarige Bosnische trainer tekende een contract tot aan het einde van dit seizoen bij de Enschedeërs, bij FC Twente wordt hij de assistent van René Hake. Overigens liep Pusic al een tijdje rond op het trainingscomplex van de Tukkers.

“Afgelopen drie weken heb ik in de keuken van FC Twente mogen kijken", aldus Pusic op de website van FC Twente. "René kende ik van de wedstrijden tussen PEC Zwolle en NAC Breda, waarin we elkaar als trainer tegenkwamen en de afgelopen tijd heb ik René nog beter leren kennen."

[google]Sinds zijn vertrek bij Inter Baku zat Pusic zonder werk, de trainer wou het rustig aan doen totdat onder meer FC Twente bij hem aanklopte. "Na mijn periode in Azerbeidzjan wilde ik mij eerst oriënteren, maar er kwam al vrij snel interesse van clubs uit binnen- en buitenland, waaronder FC Twente. Doordat het goede gevoel voor FC Twente er direct was ben ik in gesprek gegaan."

Wat de Bosniër aantrof bij de Enschedese club dat zinde hem wel. "Afgelopen weken heb ik bij FC Twente een jonge spelersgroep gezien die met de staf keihard werkt om op een bepaald niveau te komen. Dat spreekt me erg aan en past ook bij mij als trainer. Ik kijk er naar uit om mijn bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het elftal", besluit Pusic.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties