Nieuws

Douglas blijft misschien nog een jaar bij FC Twente

Douglas blijft misschien nog een jaar bij FC Twente

FC Twente en Douglas Franco Teixeira gaan wellicht nog een seizoen met elkaar door. De verdediger is momenteel in verregaande onderhandelingen met Hannover '96 maar zijn transfervrije status zou hij kwijt kunnen raken. Reden is het niet tijdig opzeggen van zijn arbeidsovereenkomst met FC Twente, aldus de Tubantia.


Douglas had voor 15 mei zijn werkgever FC Twente via een aan­getekende brief officieel moeten laten weten dat de arbeidsovereen­komst eindigt per 1 juli 2013. Zo staat het beschreven in de CAO voor contractspelers betaald voetbal. Dit heeft Douglas blijkbaar niet gedaan. De CAO omschrijft het als volgt: 'Indien de mededeling niet tijdig is gedaan wordt de overeenkomst van rechtswege voortgezet voor de duur van een jaar'

Als Douglas deze brief inderdaad niet heeft verstuurd staat hij dus nog voor een jaar onder contract bij FC Twente dat op haar beurt weer een transfersom voor hem kan verlangen. Komt het uiteindelijk niet tot een transfer dan kan FC Twente hem gewoon weer opstellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties