Nieuws

Douglas hoofdrolspeler in transfersoap

Douglas hoofdrolspeler in transfersoap

Deze week leek Douglas Franco Teixeira dan eindelijk een nieuwe club te hebben gevonden. Dinamo Moskou en Sporting Portugal waren het eens over de transfersom, en Douglas moest er alleen nog uit zien te komen met de club. Ondanks dat hij flink moest inleveren leek een akkoord in de maak, maar nu lijkt alle moeite tevergeefs. Douglas ziet af van een overgang naar Portugal waardoor er nu een echte transfersoap is ontstaan rondom zijn persoon.

Douglas wilde flink inleveren op zijn huidige jaarsalaris van 1,7 miljoen. De verdediger zou akkoord willen gaan met maar liefst 700.000 Euro minder per jaar, in ruil voor één miljoen Euro aan tekengeld. Ondanks dit kwamen beide clubs er niet uit en besloot kamp Douglas vrijdag de onderhandelingen te staken. [google]

Vorige maand ketste een transfer naar het Duitse FC Köln ook al af op de persoonlijke eisen van de speler. De verdediger wilde dat zijn broer ook meedeelt in de transferopbrengst. Uiteindelijk trok FC Köln zich terug om op zoek te gaan naar een alternatief.

Toch hoeft Douglas vooralsnog niet te vrezen. Er is nog altijd belangstelling vanuit Turkije, maar ook uit de Premier League. Steve McClaren zou Douglas graag toevoegen aan zijn selectie. Of de Magpies ook daadwerkelijk een bod uit gaan brengen is nog onbekend.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties