Nieuws

Douglas: "Ik vertrek deze zomer"

Douglas: "Ik vertrek deze zomer"

FC Twente hoeft niet te vrezen voor een tussentijds vertrek van verdediger Douglas. De kersverse Nederlander zei in een gesprek met clubwatcher Peter Wekking dat hij zijn zinnen heeft gezet op een transfer in de zomer van 2012.

Mocht hij in de winterstop al vertrekken dan kan Douglas niet meer uitkomen voor het Nederlands elftal, hetgeen een wens is van de voormalig Braziliaan. De KNVB heeft ondertussen al een verzoek ingediend bij de Fifa om Douglas versneld speelgerechtigd te krijgen voor het EK. Normaliter zou dat pas in augustus 2012 zijn aangezien Douglas dan pas 5 jaar actief is op de Nederlandse velden.

Douglas gaf ook duidelijk aan dat Munsterman, die voor 1 of 2 jaar wil verlengen, niet bij hem of zijn zaakwaarnemer aan hoeft te kloppen. "Ik ben klaar in Nederland en klaar voor de volgende stap in mijn carrière" aldus de goedlachse verdediger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties