Nieuws

Douglas lonkt naar de Bundesliga

Douglas lonkt naar de Bundesliga

Douglas geniet weliswaar belangstelling van Ajax, maar de centrale verdediger van FC Twente lijkt zelf meer oog te hebben voor het buitenland. De Nederlandse Braziliaan van de Tukkers in de optiek van Ajax-coach Frank de Boer een geschikte opvolger voor de alom begeerde Jan Vertonghen. Hij denkt zelf echter aan een andere competitie en zou ook diverse aanbiedingen hebben ontvangen.

"Ik ben nu al vier jaar in Nederland en klaar voor een nieuwe uitdaging", vertelt Douglas in der Welt. "Ik zou graag in een grotere competitie spelen en dan is de Bundesliga natuurlijk een interessante optie." De 24-jarige Douglas beschikt over een aflopend contract, maar FC Twente kan een optie lichten waardoor hij tot 2013 aan boord blijft. VfB Stuttgart, Werder Bremen en VfL Wolfsburg zouden het management van Douglas inmiddels een aanbieding hebben doorgestuurd.

"Het klopt dat wij Douglas op ons lijstje hebben staan als vervanger van Vertonghen", zei De Boer afgelopen week. "Hij is een van de beste centrale verdedigers in Nederland. Het is een moordenaar, een echte verdediger." De Boer kon echter nog niet aangeven of Douglas bovenaan de verlanglijst staat. "Want de combinatie achterin tussen de twee centrale verdedigers moet ook passen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties