Nieuws

Douglas naar Hannover 96

Douglas naar Hannover 96

Douglas Franco Teixeira vertrekt naar alle waarschijnlijkheid naar Hannover 96. Zo meldt Bild vandaag op haar website. Bij Hannover moet Douglas de opvolger worden van Johan Djourou die van Arsenal naar Hamburger SV gaat.

De club uit Hannover kent Douglas nog van de twee Europa League wedstrijden van vorig jaar (2-2 en 0-0), waarin de 25-jarige verdediger twee keer 90 minuten speelde.


De Braziliaan met de Nederlandse nationaliteit is sinds 1 juli transfervrij en zou dus een goede optie zijn voor Hannover 96. Op het moment houdt de verdediger zich fit in zijn geboorteland Brazilië.

Aan het eind van vorig seizoen stond Douglas al op het punt om FC Twente te verlaten, hij zei zelfs in de Nederlandse media: "Ik ben klaar voor een nieuwe stap in een grotere competitie." Destijds kwam het niet tot een transfer omdat FC Twente dusdanig weinig zou overhouden aan de transfersom waarop de Tukkers besloten om met Douglas om de titel te strijden. Dit ging helaas niet volgens plan en aan het eind van het seizoen moest Douglas zelfs genoegen nemen met een plaats op de bank.

Naar verluidt heeft Hannover 96 hem een contract tot 2017 aangeboden met een jaarsalaris van ongeveer 1,4 miljoen euro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties