Nieuws

Douglas: "Schalke interessante optie"

Douglas: "Schalke interessante optie"

FC Twente-verdediger Douglas Franco Texeira neemt het donderdagavond op tegen FC Schalke 04. De stopper ziet de Duitse club tevens als eventuele volgende stap.

In een exclusief gesprek met Goal.com analyseert de verdediger de komende tegenstander van De Tukkers. "Schalke is één van de grootste teams in Duitsland. Het team heeft met name aanvallend veel goede spelers, zoals Klaas-Jan Huntelaar (die voor de heenwedstrijd geblesseerd afhaakte, red.), Raúl en Jefferson Farfán. We krijgen verdedigend gezien een drukke avond tegen zulke spelers."

"Ik zou goed in de Bundesliga passen"
FC Twente en Schalke 04 bevinden zich op een uur rijden van elkaar. Voor Douglas behoort een overstap naar Die Königsblauen zeker tot de mogelijkheden komende zomer. "Zoals ik al zei is Schalke in Duitsland een enorme club en ik denk dat ik goed in de Bundesliga zou passen", zegt Douglas. "Als een club als Schalke op een bepaald moment met een goed plan komt, dan zou dat een interessante optie zijn."

Naast Schalke worden er meer clubs met de Braziliaanse Nederlander in verband gebracht. Uit de Premier League is er van Aston Villa en Newcastle United interesse, terwijl ook Werder Bremen, VfB Stuttgart en Juventus hun oog lieten vallen op Douglas.


"Het doet me goed dat zulke clubs interesse in me tonen. Ik heb echter nog geen contact met een andere club gehad", verzekert Douglas.

"Klaar voor een volgende stap"
"Mocht er op een dag een club komen, dan ga ik dat met Twente bespreken. Hopelijk komen we dan tot een goede oplossing", vervolgt de centrumverdediger. "Ik speel nu bijna vijf jaar voor FC Twente en ik denk dat ik klaar ben voor een volgende stap. Ik wil graag een nieuwe uitdaging proeven."

Een overstap naar een andere club in Nederland is voor Douglas geen optie. "Ik kan me goed identificeren met FC Twente, daardoor zie ik mezelf niet voor een andere club in de Eredivisie spelen."

Bron: Goal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties