Nieuws

Douglas wijst pogingen Munsterman van de hand

Douglas wijst pogingen Munsterman van de hand

Het plan van voorzitter Joop Munsterman om Douglas te verleiden tot een langer verblijf bij FC Twente, lijkt weinig kans van slagen te hebben.

Munsterman sprak onlangs de wens uit om met de 23-jarige verdediger aan de onderhandelingstafel plaats te nemen om te praten over een nieuw, meerjarig contract. De huidige verbintenis met Douglas loopt na dit seizoen af. Daarin is wel een optie opgenomen voor een extra jaar.

Volgens Douglas heeft hij zijn langste tijd in Enschede echter gehad. 'Ik heb nog niets gehoord over een nieuw contract en wat mij betreft hoeft dat ook niet', aldus de verdediger. 'Als het aan mij ligt maak ik dit seizoen bij FC Twente af en daarna is het tijd voor een volgende stap in mijn carrière. Ik voel aan alles dat ik daar klaar voor ben.'

Mocht Douglas zich weigerachtig blijven opstellen dan zit er voor de Enschedese club niets anders op dan om de komende maanden mee te werken aan een transfer van Douglas, teneinde nog een vergoedingssom voor hem op te kunnen strijken. In de zomer van 2013 loopt de speler namelijk transfervrij de deur uit.

(Peter Wekking, vi.nl)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties