Nieuws

Droomt Willem Janssen?

Droomt Willem Janssen?

Janssen: "Het lijkt soms wel alsof ik droom"

Willem Janssen neemt het dinsdagavond met FC Twente op tegen Benfica, de winnaar over twee duels speelt dit seizoen Champions League. Voor de middenvelder van de Tukkers zou dat een droom zijn die uitkomt.

De Champions League is voor Janssen vooral denken aan jeugdherinneringen. "Ik zie Patrick Kluivert voor Ajax nog zo de winnende treffer maken in de finale AC Milan. Ik was toen een jongetje van negen. Nooit, ook later niet, had ik kunnen bevroeden zelf ooit in de buurt van de Champions League te komen", zegt Janssen tegenover het Algemeen Dagblad.

"Maar het kan gek lopen", vervolgt de voormalig speler van VVV-Venlo en Roda JC zijn verhaal. "Ik sta tegenwoordig soms met Kluivert op het trainingsveld en ga voetballen tegen Benfica, qua leden de grootste club ter wereld. Het lijkt soms wel alsof ik droom."

Over zijn eerste periode in dienst van FC Twente is Janssen ook tevreden. "We hebben de Johan Cruijff-schaal en de eerste twee competitiewedstrijden gewonnen en het Roemeense Vaslui zonder veel problemen uitgeschakeld. In al die duels hebben we slechts een tegentreffer hoeven incasseren. Dat duidt op stabiliteit."

"Tegen AZ was het soms nog wel wat slordig, vooral in de eerste helft. Dat moet eruit, want tegen Benfica kunnen we ons niet veel fouten permitteren, denk ik", aldus Janssen.

bron: voetbalprimeur.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties