Nieuws

Duits jeugdinternational Landwehr tekent opleidingscontract

Duits jeugdinternational Landwehr tekent opleidingscontract

Jannik Landwehr heeft zijn handtekening onder een verbintenis met FC Twente gezet. De centrale verdediger zit al vijf jaar in de jeugdopleiding van de Tukkers en is nu in het bezit van een opleidingscontract.

"Ik ben heel trots dat ik op zo’n jonge leeftijd een opleidingscontract bij FC Twente mag tekenen. Dit is voor goed voor zowel mijn ontwikkeling als voetballer als op school", zo liet de zestienjarige Landwehr weten.

De Duitse jeugdinternational van het elftal Onder 16 merkt dat hij zich ontwikkelt. "Ik weet nog goed dat ik in de D-jeugd begon en mijn techniek niet heel goed was. Dat is iets wat ik bij FC Twente goed heb kunnen ontwikkelen en profijt van heb in de wedstrijden."

Landwehr, die nu in de B2 speelt, jaagt zijn droom na in Enschede. "Ik wil veel winnen met mijn team en uiteindelijk natuurlijk graag het eerste elftal van FC Twente halen. Ook vind ik het heel belangrijk dat het opleidingscontract mij de mogelijkheid geeft dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties