Nieuws

Dure bankzitter keert terug, twee sterkhouders nog absent

Dure bankzitter keert terug, twee sterkhouders nog absent

Precies één week geleden begon FC Twente officieel aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Veel spelers ontbraken nog door uiteenlopende redenen, vandaag zal dat niet veel anders zijn. Cuco Martina zal zich vandaag wel weer bij de rest aansluiten. Cuco Martina moest nog twee kwalificatiewedstrijden spelen met het Curaçao van Patrick Kluivert.

De verdediger van FC Twente, en aanvoerder van Curaçao, heeft zich weten te plaatsen voor de volgende ronde. Nu dat karwei er op zit, zal hij zich weer gaan richten op het nieuwe seizoen bij FC Twente.

Ook Mustapha Yahaya sluit vandaag weer aan bij de Tukkers, echter is Yahaya nogal een zorgenkindje voor FC Twente. De grootverdiener speelt al drie jaar in Enschede, maar een doorbraak bleef uit. Ook bij Jong FC Twente heeft hij nog altijd niet de voorkeur gekregen boven een huidig basisspeler, wat hem een dure bankzitter maakt. Zijn contract loopt nog twee seizoenen, maar FC Twente kijkt samen met de voetballer naar een betere oplossing. Ontbinding van het contract is hierbij een reële optie.

[google] Felipe Gutiérrez, die de Copa América won, zal voorlopig nog niet weer terugkeren bij FC Twente. Hij mag nu namelijk gaan genieten van zijn welverdiende zomervakantie. FC Twente heeft Gutiérrez drie weken vakantie gegeven, waardoor hij eind juli weer op het trainingsveld zal staan. Ook Jesus Corona zal nog een hele poos niet van de partij zijn. Waar voor Felipe Gutiérrez het toernooi achter de rug is, moet deze voor de Mexicaan nog beginnen. Jesus Corona speelt de Gold Cup met zijn thuisland. Naar alle verwachtingen zal Corona pas bij FC Twente terugkeren, één week voor de start van het nieuwe Eredivisieseizoen.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties