Nieuws

Emir Bajrami keert terug op het oude nest

Emir Bajrami keert terug op het oude nest

Vorige week besloten Emir Bajrami en zijn werkgever Panathinaikos het onderlinge contract met wederzijds goedkeuren te ontbinden. Een week later heeft Emir Bajrami alweer een nieuwe werkgever gevonden. De aanvaller gaat aan de slag bij zijn voormalige werkgever Elfsborg uit Zweden. Bajrami is blij met zijn terugkeer. [google]

"Ik ben ongelooflijk dankbaar, het betekent heel veel voor mij om hier te zijn. Het is een speciaal gevoel om terug te keren naar de club waar ik als 17-jarige binnenwandelde. Ik denk dat dit precies is wat ik nodig heb."

"Nu heb ik tijd en rust om alles weer op te bouwen. Voetbaltechnisch, maar ook kijkend naar mijn familie en vrienden. Het voelt echt als thuiskomen bij mijn familie. Alle teamgenoten, de mensen in bij club en alles eromheen. Geweldig!", besluit Bajrami die in 2010 voor 2,5 miljoen Euro naar Enschede werd gehaald, maar bij FC Twente nooit definitief door wist te breken.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties