Nieuws

"En ja, dan is het hier gekkenhuis"

"En ja, dan is het hier gekkenhuis"

Door de vele blessures achterin bij FC Twente staat Peet Bijen al enkele weken opgesteld als vleugelverdediger. Gisteren tegen De Graafschap speelde hij ook weer negentig minuten mee en maakte hij de ontlading na de winnende treffer van Hakim Ziyech van dichtbij mee.

"We moesten diep gaan voor deze overwinning", zei Bijen na afloop van de wedstrijd tegen RTV Oost. "Maar je ziet dat als je door blijft, dat die treffer altijd kan vallen in de laatste minuut. We hebben daarvoor zelfs al een aantal goede mogelijkheden gehad, maar in de laatste minuut winnen is voor een voetballer echt fantastisch."

[google]Na afloop van de wedstrijd bleven de spelers nog minutenlang op het veld om de overwinning te vieren samen met de supporters. "Dat is logisch natuurlijk. Dat is een gevolg van de voorgaande weken denk ik. Voor Vak-P en de rest van de fans die ons altijd gesteund hebben. Dit is een mooi gebaar als je het zo terug kan geven."

"Op een gegeven moment denk je wel: shit, die bal blijft er maar niet in gaan", zegt Bijen over het lang uitblijven van de winnende treffer. "Maar je weet ook: hij kan een keer goed vallen. Gedurende de tweede helft vond ik ons steeds beter, misschien zelfs de bovenliggende partij. We dwongen zelfs nog mogelijkheden af. In de laatste minuut valt die dan nog en ja, dan is het hier gekkenhuis."

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties