Nieuws

'Engelse grootmacht volgt verrichtingen Corona op de voet'

'Engelse grootmacht volgt verrichtingen Corona op de voet'

Jesús Corona is één van de spelers die tijdens de Copa América wordt gevolgd door de Engelse grootmacht Manchester City. Volgens Manchester Evening News zat manager Manuel Pellegrini samen met scout Txiki Begiristain afgelopen maandag op de tribune tijdens Chili - Mexico.

[google]Naast Corona zou City ook de verrichtingen Derlis Gonzalez, Charles Aranguiz, Javier Guemez en Arturo Vidal nauwlettend volgen. De Mexicaan staat nog tot 2018 onder contract bij FC Twente, maar de aanvaller zou bij een goed bod mogen vertrekken. FC Twente heeft grote financiële problemen en kan het binnenkomende geld goed gebruiken. De zaakwaarnemer van de Mexicaan gaf onlangs aan dat Twente dertien miljoen euro voor de speler zou willen ontvangen.

Corona speelt nu twee seizoenen in Enschede. Zijn eerste seizoen verliep moeizaam, maar afgelopen jaar ontwikkelde de buitenspeler zich tot één van de belangrijkste spelers in het elftal van trainer Alfred Schreuder. Momenteel verblijft Corona bij de Mexicaanse nationale selectie, dat deelneemt aan de Copa América. Later deze zomer doet de aanvaller mogelijk ook mee aan de Gold Cup, het kampioenschap voor Noord- en Midden-Amerika.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties