Nieuws

'Engelse interesse voor Castaignos'

'Engelse interesse voor Castaignos'

De winterse transferwindow nadert en de eerste geruchten doen zich alweer de rondte. Het lijkt erop dat Ronald Koeman weer de portemonnee mag trekken van de clubeigenaren van Southampton FC. De voormalig trainer van Feyenoord wil zijn team versterken met een middenvelder en een spits en heeft daarbij twee spelers op het oog: Luc Castaignos en de Ivoriaan Jean Seri.

[google]Seri komt uit in de Lique 1 voor Nice. The Saints zijn echter niet de enige gegadigden voor zijn handtekening. Olympique Lyon ligt ook op de loer, volgens EatSleepSport.com. De interesse in Castaignos is opvallend te noemen. Met de huidige spits van Southampton (Graziano Pelle, red.) werkte Koemen samen bij Feyenoord, Castaignos speelde toen in Enschede.

1 minuut

Volgens hetzelfde medium heeft Southampton dit weekend een scout naar Duitsland gestuurd om de verrichtingen van de voormalig Twente-spits te bekijken. Castaignos speelde echter maar 1 minuut in de wedstrijd tegen Hoffenheim. Hij heeft de interesse gewekt van de club van Dusan Tadic door zijn vier goals in zijn eerste acht optredens.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties