Nieuws

"Er moeten nog wat financiers bij, denk ik."

"Er moeten nog wat financiers bij, denk ik."

Dat Alfred Schreuder allesbehalve populair is, mag nu toch wel duidelijk zijn. Het is inmiddels niet de vraag of, maar wanneer hij zal vertrekken. Dit zal dan wel gepaard moeten gaan met een ontslag, de oefenmeester peinst er niet over om zelf op te stappen. Het ontslaan van Alfred Schreuder kost echter veel geld, geld dat FC Twente niet heeft op dit moment.

Bij Fox Sports is het nieuws over het ontslag van Alfred Schreuder gisteravond ook niet onopgemerkt gebleven. Jan van Halst en Arnold Bruggink hebben er allebei een duidelijke mening over. "Normaal werkt het mechanisme zo dat als iedereen in opstand komt, de club is uiteindelijk van het volk, dat het een bijna onhoudbare situatie wordt", weet van Halst. "Dat is het ook. Je moet je ook verplaatsen in de club. Als iedereen het telkens hierover heeft, dan houd je het niet meer tegen." voegt Arnold Bruggink toe.

[google] Het wordt een grote financiële opgave om de oefenmeester de laan uit te sturen. Op dit moment wordt de club namelijk al in leven gehouden door mensen van buitenaf. Dan komt zo'n duur ontslag natuurlijk op een zeer ongelukkig moment. FC Twente beschikt nog altijd over een aantal dure spelers, en met de eerder vermelde acht ton per jaar is Alfred Schreuder ook een dure kostganger. "Er zijn nu al externe financiers nodig om de salarissen te betalen", aldus Van Halst. "Er moeten nog wat financiers bij, denk ik. Want het is een megacontract", besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties