Nieuws

"Er is wel even contact geweest met FC Twente"

"Er is wel even contact geweest met FC Twente"

Remko Pasveer begon zijn voetbalcarrière bij FC Twente, maar brak bij de Tukkers nooit door. Toch is de inmiddels 30-jarige doelman de laatste jaren vaak in verband gebracht met FC Twente.

Zijn vader Eddie Pasveer keepte in het verleden ook voor FC Twente, en kwam tot 23 wedstrijden in de hoofdmacht van FC Twente. Remko kwam 'slechts' tot 14 wedstrijden in het eerste elftal van de Tukkers. Afgelopen zomer leek de doelman terug te keren bij FC Twente, hij werd immers genoemd als 'mogelijke opvolger van Sander Boschker'. Maar tot een terugkeer kwam het niet. De doelman verruilde Heracles Almelo voor PSV, hiermee zette hij dus een streep door een terugkeer bij FC Twente.

[google]"Dat heeft bij mij nooit geknaagd", aldus Pasveer tegenover De Telegraaf. Hij beaamt overigens dat er wel contact is geweest met FC Twente. "Er is wel even contact geweest met FC Twente, maar we hebben nooit gesproken over een contract. Het was voor FC Twente denk ik wel een ideale oplossing geweest, maar het is zo niet gegaan en ik ben heel tevreden met hoe het uiteindelijk is gelopen. Ik zit nu lekker bij PSV en heb het hier erg naar mijn zin."

Remko Pasveer heeft overigens veel bewondering voor de recent gestopte Boschker. "De manier waarop Sander het zo lang heeft volgehouden is fantastisch. Hij is zo bezeten van het keepen en heeft zijn lichaam altijd zo goed verzorgd. Dat spreekt me enorm aan. Ik spreek Sander af en toe. In Hengelo is hij bijna mijn buurman", zo besluit de doelman.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties