Nieuws

"Er zullen redders op moeten staan"

"Er zullen redders op moeten staan"

Voorlopig lijkt de gifbeker nog niet leeg voor FC Twente. Het jubileumjaar, dat eigenlijk feestelijk had moeten worden, kent deceptie op deceptie. Dinsdag 24 november 2015 is opnieuw een zwarte dag in de 50-jarige geschiedenis van de Enschedese club. Nadat de Doyen-deal op straat kwam te liggen besloot voorzitter Aldo van der Laan op te stappen en mogelijk wacht er nog een zware sanctie van de KNVB.

[google]Voormalig FC Twente-watcher Jeroen Kapteijns vreest dat FC Twente op de rand van de afgrond staat. "Zowel sportief als financieel/organisatorisch", zo laat de journalist van De Telegraaf weten. Wel heeft Kapteijns een oplossing: "Er zullen redders op moeten staan."

Het grote speculeren over de redders kan beginnen. Eerder dit jaar werd Dik Wessels gelinkt aan FC Twente als 'redder van de club', maar dit verhaal werd al snel naar het rijk der fabelen verwezen door de miljardair.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties