Nieuws

Eredivisie revelatie doet open sollicitatie bij FC Twente

Eredivisie revelatie doet open sollicitatie bij FC Twente

Willem II is één van de verrassingen van het huidige seizoen. De promovendus staat na zes wedstrijden op een keurige achtste plek met maar drie punten achterstand op de nummer twee Ajax. Eén van de spelers die opvalt bij de Tricolores is de 21-jarige buitenspeler Terell Ondaan.

[google]Zijn spel is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Zo zou Swansea City, dat eerder nog een bod uitbracht op Castaignos, al meerdere keren op de tribune hebben gezeten voor Ondaan. In eigen land hebben Feyenoord, FC Groningen en FC Utrecht reeds hun interesse geuit. Ondaan zelf ziet een transfer naar de top vier wel zitten, zo zegt hij in gesprek met Voetbal International.

"Ik hou me niet bezig met transfergeruchten, heb ook nog nooit met een andere club gesproken. Natuurlijk zou ik hierna graag uitkomen voor Feyenoord, PSV, Ajax of FC Twente, zoals iedereen. En dan ooit naar Spanje, mijn droomcompetitie. Maar geloof me, op dit moment ben ik alleen bezig met Willem II", aldus Ondaan die in 2013 de overstap maakte van Telstar naar Willem II.

Foto: Willem II

Stelling: Ondaan zou een geweldige aankoop zijn voor de toekomst.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties