Nieuws

Europees voetbal lijkt alsnog voor het grijpen

Europees voetbal lijkt alsnog voor het grijpen

Na de uitschakeling in de KNVB beker tegen PEC Zwolle leek het seizoen klaar. Door het verlies grepen de Tukkers naast de finale en de kans om zich direct te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. Toch is FC Twente nog altijd in de race om een ticket te bemachtigen via de UEFA fair play competitie.

[google]De UEFA geeft dit jaar voor het laatst drie extra tickets weg voor de Europa League. Drie clubs uit drie verschillende landen die zich over het hele seizoen met meest sportief hebben opgesteld. Nederland staat samen met Ierland en Engeland in deze top drie. In Nederland zelf is FC Twente nu koploper van fair play competitie waardoor een Europees ticket dichtbij lijkt. Dit meldt de Telegraaf.

Echter is de vraag of de UEFA de rellen van Feyenoord in Rome meeneemt in de eindbeoordeling. Het gedrag van de supporters wordt meegerekend, ook in de internationale competities. Vooralsnog ziet het er gunstig uit. De eindstand wordt begin mei bekend gemaakt door de UEFA.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties