Nieuws

Europese topclubs op tribune voor Ziyech

Europese topclubs op tribune voor Ziyech

Hakim Ziyech heeft FC Twente,maar met name zichzelf een grote dienst bewezen afgelopen vrijdag. De middenvelder speelde een grandioze wedstrijd met als kers op de taart de grandioze 2-0 die voort kwam uit een schitterende solo vanaf de middellijn. Ziyech deed dit alles onder het toeziend oog van scouts vanuit heel Europa, waaronder enkele topclubs. De vraag lijkt dan ook niet meer of hij gaat, maar wanneer.

[google]Onder meer Borussia Dortmund, Schalke 04, VfB Stuttgart, Hoffenheim, Celtic, Anderlecht, AC Milan en Leicester City zaten allemaal op de tribune voor de smaakmaker van de Eredivisie. Na zijn optreden tegen Heracles moet het wel heel vreemd lopen als er geen bod uitgebracht gaat worden op de middenvelder. De verwachting is dan ook dat de eerste biedingen deze week binnen zullen stromen en Ziyech waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld voor de Tukkers.

Het aanstaande vertrek van Ziyech is een aderlating voor FC Twente, maar van een deel van de transfersom en het salaris dat vrij komt kan FC Twente zich gaan versterken voor de rest van het seizoen. Met name in de verdediging is de club nog op zoek naar extra mankracht en ook is de club op zoek naar een ervaren spits. Ook zal er een vervanger moeten komen voor het gat dat de middenvelder zelf achterlaat.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties