Nieuws

Exclusief: Twente gooit deur dicht voor beoogde nieuwe spits

Exclusief: Twente gooit deur dicht voor beoogde nieuwe spits

Morgenavond om 0:00 uur zal de winterse transferwindow weer sluiten. Het worden spannende uren voor de supporters van Enschede want de grote vraag is; blijft Hakim Ziyech of gaat hij toch zijn geluk elders beproeven? Aan interesse geen gebrek want Hoffenheim, Sampdoria, Sevilla, Fernerbahce en FC Porto zouden zich hebben gemeld voor de topscorer van FC Twente.

FC Twente trainer René Hake hoopt dat Ziyech blijft en wil daarnaast graag nog een spits aan de selectie toevoegen. De nummer één op de lijst Ogbeche vertrok onlangs naar Willem II en een andere aan FC Twente gelinkt spits Van Veen tekende vandaag bij Cambuur Leeuwarden.

[google]Een andere naam die af lijkt te zijn gevallen is die van Batuhan Karadeniz. Het contract van de 24-jarige Turk werd eerder deze maand ontbonden bij Sivasspor waarna gesprekken volgde met FC Twente. In gesprek met Twente Insite laat Karadeniz weten dat hij graag naar FC Twente wil komen, maar dat FC Twente alsnog afziet van de transfer. Een teleurstelling voor de 2-voudig international die van FC Twente geen reden kreeg voor de afzegging.

Ondertussen lijkt FC Twente haar interesse te hebben verlegd naar de Japanse spits Junya Tanaka. De 4-voudig Japans international staat onder contract bij Sporting Lissabon waar hij ploeggenoot is van Bryan Ruiz. De 28-jarige spits speelde sinds juli 2014 20 competitiewedstrijden voor de Portugezen waarin hij 5 doelpunten wist te maken en 2 assists gaf.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties