Nieuws

Extra info omtrent McClaren en Adriaanse

Extra info omtrent McClaren en Adriaanse

Zojuist heeft Peter Wekking wat meer informatie gegeven omtrent de nieuwsberichten omtrent Co Adriaanse en Steve McClaren. Op het moment van spreken is Adriaanse officieel nog niet ontslagen maar zal dit binnen nu en enkele uren plaatsvinden. De training gepland voor vandaag zal worden uitgevoerd door de assistenten Mulder, Schreuder en Pahlplatz.

Reden ontslag Adriaanse

Als hoofredenen voor het ontslag werden genoemd een vergroeide verhouding binnen de technische staf en het verschil van visie tussen Adriaanse FC Twente oftewel Joop Munsterman. Wekking gaf aan dat Adriaanse de rest van de technische staf tot gisteren niet had laten horen mbt de eerste training, zelfs geen nieuwjaarsgroet. Dit zou volgens Wekking alleszeggend zijn over de verhoudingen tussen Adriaanse en de rest van de technische staf. De training zal vandaag dan ook worden geleid door Mulder, Pahlplatz en Schreuder.

Joop sprak McClaren in Londen

Al voor kerst waren er de geruchten dat McClaren de opvolger zou gaan worden van Adriaanse. Nu werd bevestigd dat Munsterman tussen Kers en oud & nieuw inderdaad naar Engeland is gevlogen om met McClaren een mogelijke terugkeer te bespreken. McClaren gaf aan open te staan voor een terugkeer bij de club waarmee hij nog steeds een warme band heeft.

Duur van het contract

Over de duur van het contract is nog gewen duidelijkheid. Een halfjaar contract, waar momenteel door veel mensen over gesproken wordt, kan gevaarlijk zijn voor de club. PSV heeft reeds haar interesse in McClaren uitgesproken waardoor er een belangenverstrengeling op zou kunne treden mocht McClaren beslissen om het komende seizoen in Eindhoven aan de slag te gaan. Geruchten gaan dat FC Twente reeds een nieuwe trainer heeft voor het komende seizoen en zal een constructie moeten bedenken die een eventuele belangenverstrengeling uit zal moeten sluiten.

Eerste training McClaren

Verwacht wordt dat Steve McClaren aanstaande donderdag voor de groep zal staan om zijn eerste training te leiden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties