Nieuws

"Ex-Twente speler" bedriegt Telstar

"Ex-Twente speler" bedriegt Telstar

Martin Skowronek dacht Telstar in het ootje te nemen, maar is bedrogen uitgekomen. De aanvaller uit Polen mocht naar Velsen komen voor een proefperiode; Telstar ging akkoord nadat het zag hoe goed Skowroneks cv eruit zag. Assistent-trainer Toon Beijer kreeg echter argwaan en pleegde wat telefoontjes, waarna hij de komst van Skowronek alsnog afzegde.

Telstar werd door AZ getipt om Skowronek te laten komen. De Pool claimde bij diverse clubs in het buitenland te hebben gespeeld en voegde ook toe dat hij op het trainingsveld bij FC Twente zou hebben gestaan. In werkelijkheid was hij nooit verder gekomen dan drie invalbeurten bij SC Verl, zo zocht ook een supporterswebsite van de Jupiler League-club uit.

Beijer kreeg bij FC Twente ook te horen dat men nog nooit van Skowronek had gehoord, zo meldt Voetbal International. Dat was voldoende bewijs dat de Oost-Europeaan zijn verleden had verzonnen, om een goede indruk te maken. Het is niet de eerste keer dat Telstar zoiets overkomt. “Sinds vanochtend heb ik al zes cv's van voetballers binnen gehad. Ze komen overal vandaan. Van Zuid-Amerika tot Nigeria. Ik heb een dagtaak aan het checken van die cv's. Er worden zelfs foto's gemanipuleerd”, laat assistent-trainer Beijer weten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties