Nieuws

Fabio Parisi: "Fer naar Milaan halen"

Fabio Parisi: "Fer naar Milaan halen"

Volgens FIFA spelersmakelaar en AC Milaan supporter Fabio Parisi moet het bestuur van AC Milaan alles op alles zetten om FC Twente middenvelder Leroy Fer naar de modestad te halen. Parisi ziet Fer als één van de grootste talenten van Europa en tipt zijn club deze winter geen geld te investeren in de aan Milaan gelinkte Wesley Snijder maar het geld aankomende zomer te besteden aan het aantrekken van talenten waaronder Leroy Fer.


"De beste talenten zijn op dit moment te vinden in Frankrijk en Nederland. Als ik mocht kiezen zou ik alles op alles zetten om Leroy Fer naar Milaan te halen. Geef het geld deze winter niet uit maar bewaar het voor het aankopen van talenten aankomende zomer."

Leroy Fer staat al jaren op het lijstje van talenten voor de toekomst bij AC Milaan. In 2011 wilden de Italianen Fer ook al naar Milaan halen maar toen koos de middenvelder voor een tussenstap bij FC Twente. Het contract van Fer loopt nog tot de zomer van 2014 met een optie voor nog een seizoen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties