Nieuws

FC Inter Turku gesteund door 9000 supporters

FC Inter Turku gesteund door 9000 supporters

In het Veritas Stadion, de thuisbasis van FC Inter Turku, zitten morgen naar schatting 9000 toeschouwers en dat is veel voor Finse begrippen. Aan FC Twente zijde is er slechts een handjevol FC Twente supporters afgereisd naar Finland om de wedstrijd bij te wonen.


FC Twente maakt nog steeds de meeste kans om de derde voorronde van de Europa League te bereiken. Dat denkt Job Dragtsma, trainer van tegenstander Inter Turku.

De Finnen behaalden vorige week in De Grolsch Veste in Enschede een verrassend 1-1 gelijkspel tegen Twente en creëerden daarmee een perfecte Europese uitgangspositie. "Toch blijft het Goliath tegen Klein Duimpje. Ze hebben hoe dan ook veel betere spelers dan wij."

Dragtsma verwacht dan ook hetzelfde spelbeeld als vorige week toen Twente veel aan het aanvallen was en het Turku het grootste gedeelte van de wedstrijd terugdrong op eigen helft. De Nederlandse coach van de Finnen, die overigens nog op zoek zegt te zijn naar een ervaren Nederlandse keeper, zal niet veel aan zijn opstelling gaan sleutelen. "Ik kan niet veel anders."

Discussier hierover op het FC Twente Forum

RTVOost

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties