Nieuws

FC Twente aan de de slag met beleidsplan´FC Twente 20/20´

FC Twente aan de de slag met beleidsplan´FC Twente 20/20´

Na een hectische zomer waarin maar liefst vijftien spelers de club hebben verlaten en hier slechts vijf spelers voor terug zijn gekomen, lijkt FC Twente de goede weg te zijn ingeslagen. De gewenste saneringen voor deze zomer zijn uitgevoerd en hiermee heeft FC Twente voldaan aan één van de punten in het nieuwe plan van aanpak. Kijkend naar de toekomst heeft FC Twente nu een nieuw beleidsplan opgesteld met als werktitel 'FC Twente 20/20' Van den Belt legt uit.

"De afgelopen tijd zijn we als bestuur veel in gesprek geweest met de verschillende supporter- en sponsorgeledingen en dat blijven we doen. In die gesprekken gaat het er soms best stevig aan toe, de ontstane situatie van de club gaat niemand in de koude kleren zitten. Dat merkten we laatst nog bij het gesprek met Vak P, De Vriendenkring en Bagpipe, waarbij de zorgen over de club (terecht) groot zijn. Toch hebben we met wederzijds respect en met één doel, FC Twente, de gesprekken positief kunnen afsluiten. We blijven verder investeren in de relatie met onze achterban. Samen moeten we de trots van onze club weer volledig terugwinnen. Dat kan alleen met elkaar. En met een duidelijke toekomstvisie."

[google]"Die toekomstvisie willen we vorm gaan geven in een beleidsplan", vervolgt de commercieel directeur. "De eerste stappen daartoe worden inmiddels gezet. Intern hanteren we daarvoor de werktitel ‘FC Twente 20/20’. De blik moet weer op de toekomst, de knop is definitief omgezet. Ton Heerts en ik hebben de opdracht gekregen vanuit het bestuur om de eerste aanzet te geven tot het beleidsplan. In oktober zullen we dit bespreken met het bestuur waarna we met de verschillende stakeholders van de club verder praten over de toekomst van FC Twente in relatie tot FC Twente 20/20. In januari hopen we een breed gedragen en goed doordacht plan te kunnen presenteren. Ted van Leeuwen is, zeker de afgelopen tijd, dag en nacht bezig met het voetbalbedrijf. Joop de Winter richt zich samen met Ton Heerts op de maatschappelijke activiteiten via onze stichting ‘Scoren in de wijk’, die gaan onverminderd verder, en Hein Trebbe is nauw betrokken bij het op orde brengen van de financiën. Dit alles onder de bestuurlijke leiding van Aldo van der Laan als voorzitter."

"Het mag duidelijk zijn: de knop is om, we richten ons weer vol op de toekomst. Wetende dat er ontzettend veel gebeurd is, wetende ook dat we nog voor grote uitdagingen staan, maar met het vertrouwen dat we een nieuwe weg hebben ingeslagen", besluit Van den Belt op de clubwebsite.

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties