Nieuws

FC Twente-beul loot Nacer Chadli en miljoenenploeg uit Frankrijk

FC Twente-beul loot Nacer Chadli en miljoenenploeg uit Frankrijk

Het Azerbeidzjaanse FK Qarabag staat bij veel FC Twente-supporters nog vers in het geheugen gegrift. In het seizoen 2014/2015 speelde de ploeg uit Enschede in de voorronde van de Europa League tegen de Azeri. In Baku werd het 0-0 en in Enschede eindigde het treffen in 1-1, waardoor FC Twente werd uitgeschakeld door deze op papier 'makkelijke' tegenstander. Dit jaar heeft Qarabag de groepsfase van de Europa League opnieuw behaald, net als in 2014.

[google]De loting voor de groepsfase van de Europa League vond vanmiddag plaats. FK Qarabag is uitgeloot in Groep J waar het zal strijden tegen het Tottenham Hotspur van Nacer Chadli, het Belgische Anderlecht en het Franse AS Monaco dat eigendom is van de Russische miljardair Dimitri Ribolovlev.

Alfred Schreuder

Opvallend is het te noemen dat toen FC Twente werd uitgeschakeld door FK Qarabag, de ploeg ook onder leiding stond van Alfred Schreuder

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties